Actor Website Review


Geef domein in


← Click om te updaten

lydiakay.co.uk

Website beoordeling lydiakay.co.uk

 Gegenereerd op December 03 2018 13:39 PM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 45/100

Download PDF-versie

SEO Content

Title

Lydia Kay - Home



Lengte : 16

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

Lydia Kay - British Actress



Lengte : 27

Let op, uw meta description zou tussen de 70 en 160 karakters (spaces included) moeten bevatten.
Keywords

lydia, kay, watkins, east, 15, acting, school, e15, world, performance, invasion, of, the, not, quite, dead, survivors, goodnight, gloria, outs, desperately, seeking, christmas, slay, fright, nights,



Goed, uw bevat meta keywords.
Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties.
Property Content
site_name Lydia Kay
title Lydia Kay
description Lydia Kay - British Actress
image http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-112-3.jpg
url http://www.lydiakay.co.uk/
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
0 0 0 0 0 0
Afbeeldingen We vonden 6 afbeeldingen in de pagina.

5 alt attributen ontbreken. Voeg alternatieve text toe zodat zoekmachines beter kunnen beoordelen wat het onderwerp van de afbeeldingen is.
Text/HTML Ratio Ratio : 5%

De ratio van text tot HTML code is below 15 procent, dit betekent dat uw pagina waarschijnlijk meer tekst nodig heeft.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 10 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
Home Intern doFollow
About Intern doFollow
Resume Intern doFollow
News Intern doFollow
Current Productions Intern doFollow
Gallery Intern doFollow
Videos Intern doFollow
Links Intern doFollow
Contact Intern doFollow
Mobile Site Intern doFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud reserved more lydia home productions rights powered kay all links
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings
kay 3
lydia 3
home 2
productions 2
reserved 1

Bruikbaarheid

Url Domein : lydiakay.co.uk
Lengte : 14
Favicon Erg slecht. We hebben geen favicon icoon gevonden. Deze trekken de aandacht van bezoekers in de regel.
Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS.
Taal Goed. Uw ingestelde taal is en.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 30
Waarschuwingen : 17
E-mail Privacy Waarschuwing! Er is op zijn minst 1 e-mailadres gevonden als platte tekst. (voorkom spam!). Gebruik deze gratis antispam protector om e-mailadressen te verbergen voor spammers.
Niet ondersteunde HTML
Niet ondersteunde tags Voorkomende
<font> 1
We hebben niet meer ondersteunde HTML tags gevonden in uw HTML, we adviseren u deze te verwijderen.
Speed Tips
Attentie! Probeer tabellen in tabellen te voorkomen in uw HTML.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Jammer, uw website heeft teveel CSS bestanden (meer dan 4).
Jammer, uw website heeft teveel JS bestanden (meer dan 6).
Jammer, uw website haalt geen voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Geweldig, uw website heeft een XML sitemap.

http://www.lydiakay.co.uk/sitemap.xml
Robots.txt http://lydiakay.co.uk/robots.txt

Geweldig uw website heeft een robots.txt bestand.
Analytics Perfect, uw website heeft een analytics tool.

   Google Analytics

PageSpeed Insights


83 / 100    Snelheid
  Overweeg dit te corrigeren:
Comprimeren inschakelen
Wanneer je bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden.

Schakel compressie in voor de volgende bronnen om de overdrachtsgrootte te verkleinen met 157 B (een besparing van 46%).

  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/ajax/api/JsonRPC/CustomerAccounts/?CustomerAccounts[CustomerAccounts::getAccountDetails] kan 157 B besparen (een besparing van 46%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-112-3.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-119-3_orig.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-155-3.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-85-3.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-9.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.google-analytics.com/ga.js (2 uur)
  • http://www.lydiakay.co.uk/files/mobile/main_style.css?1536508866%20title= (24 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 593 B (een besparing van 11%).

  • Het verkleinen van http://www.lydiakay.co.uk/ kan na comprimeren 593 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 1 blokkerende scriptbronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • http://www.lydiakay.co.uk/gdpr/gdprscript.js?buildTime=1545254894&hasRemindMe=true&stealth=false
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 49,6 KB (een besparing van 22%).

  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-119-3_orig.jpg kan 13,2 KB besparen (een besparing van 18%).
  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-9.jpg kan 8,6 KB besparen (een besparing van 23%).
  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-155-3.jpg kan 8 KB besparen (een besparing van 21%).
  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-112-3.jpg kan 8 KB besparen (een besparing van 21%).
  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-85-3.jpg kan 6,8 KB besparen (een besparing van 21%).
  • Het comprimeren van http://cdn2.editmysite.com/images/site/mobile/footer/create_your_own_button2x.png kan 2,3 KB besparen (een besparing van 37%).
  • Het comprimeren van http://cdn2.editmysite.com/images/site/mobile/footer/get_the_app_button2x.png kan 1,8 KB besparen (een besparing van 38%).
  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/files/mobile/theme/mobile-menu-arrow.png?1536508866 kan 883 B besparen (een besparing van 74%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

CSS verkleinen

Je CSS is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van CSS.

JavaScript verkleinen

Je JavaScript-content is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van JavaScript.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.


100 / 100    Gebruikerservaring
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

De viewport configureren

Op je pagina is een viewport opgegeven die overeenkomt met het formaat van het apparaat, waardoor de pagina correct kan worden weergegeven op alle apparaten. Meer informatie over het configureren van viewports.

Formaat van content aanpassen aan viewport

De content van je pagina past binnen de viewport. Meer informatie over het formaat van content aanpassen aan de viewport.

Geschikte formaten voor tikdoelen

Alle links/knoppen van je pagina zijn groot genoeg zodat een gebruiker er gemakkelijk op kan tikken op het touchscreen. Meer informatie over geschikte formaten voor tikdoelen.

Leesbare lettergrootten gebruiken

Deze tekst op je pagina is leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbare lettergrootten.


77 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 5 blokkerende scriptbronnen en 16 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • http://www.lydiakay.co.uk/gdpr/gdprscript.js?buildTime=1545254894&hasRemindMe=true&stealth=false
  • http://www.lydiakay.co.uk/gdpr/gdprscript.js?buildTime=1536346644&hasRemindMe=true&stealth=false
  • http://cdn2.editmysite.com/js/lang/en/stl.js?buildTime=1536346644&
  • http://cdn2.editmysite.com/js/site/main.js?buildTime=1536346644
  • http://cdn2.editmysite.com/js/lang/en/stl.js?buildTime=1536346644&

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • http://cdn2.editmysite.com/css/sites.css?buildTime=1536346644
  • http://cdn2.editmysite.com/css/old/fancybox.css?1536346644
  • http://www.lydiakay.co.uk/files/main_style.css?1536508866
  • http://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:400,300,300italic,700,400italic,700italic&subset=latin,latin-ext
  • http://fonts.googleapis.com/css?family=Gudea:400,700,400italic&subset=latin,latin-ext
  • http://fonts.googleapis.com/css?family=Montserrat:400,700&subset=latin,latin-ext
  • http://fonts.googleapis.com/css?family=Fredericka+the+Great&subset=latin,latin-ext
  • http://cdn2.editmysite.com/fonts/Aquiline/font.css?2
  • http://fonts.googleapis.com/css?family=Metamorphous&subset=latin,latin-ext
  • http://fonts.googleapis.com/css?family=Metamorphous&subset=latin,latin-ext
  • http://cdn2.editmysite.com/fonts/Kingthings_Calligraphica/font.css?2
  • http://cdn2.editmysite.com/fonts/Kingthings_Calligraphica/font.css?2
  • http://cdn2.editmysite.com/fonts/Kingthings_Calligraphica/font.css?2
  • http://cdn2.editmysite.com/fonts/Kingthings_Calligraphica/font.css?2
  • http://fonts.googleapis.com/css?family=Lobster&subset=latin,latin-ext
  • http://cdn2.editmysite.com/fonts/Flux/font.css?2
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 130 KB (een besparing van 55%).

  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-9.jpg kan 29,9 KB besparen (een besparing van 78%).
  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-155-3.jpg kan 29,8 KB besparen (een besparing van 77%).
  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-112-3.jpg kan 29,3 KB besparen (een besparing van 76%).
  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-85-3.jpg kan 24,4 KB besparen (een besparing van 74%).
  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-119-3_orig.jpg kan 13,2 KB besparen (een besparing van 18%).
  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/files/theme/social-blue.png?1536508866 kan 2,8 KB besparen (een besparing van 28%).
  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/files/theme/body-bg-blue.png?1536508866 kan 557 B besparen (een besparing van 28%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Comprimeren inschakelen
Wanneer je bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden.

Schakel compressie in voor de volgende bronnen om de overdrachtsgrootte te verkleinen met 157 B (een besparing van 46%).

  • Het comprimeren van http://www.lydiakay.co.uk/ajax/api/JsonRPC/CustomerAccounts/?CustomerAccounts[CustomerAccounts::getAccountDetails] kan 157 B besparen (een besparing van 46%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-112-3.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-119-3_orig.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-155-3.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-85-3.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://www.lydiakay.co.uk/uploads/4/6/9/7/4697402/lydia-kay-9.jpg (maximum duur niet gespecificeerd)
  • http://cdn2.editmysite.com/images/site/footer/footer-toast-published-image-1.png (60 minuten)
  • http://www.google-analytics.com/ga.js (2 uur)
  • http://www.lydiakay.co.uk/files/main_style.css?1536508866 (24 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  6 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

CSS verkleinen

Je CSS is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van CSS.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.

JavaScript verkleinen

Je JavaScript-content is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van JavaScript.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.